• Facebook - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle

Szolgáltatások

Esküvőfotózás

Az esküvőfotózás során bizalmi kapcsolat épül a jegyespár és a fotós között. Mi vigyázunk erre a bizalomra, a tervezgetéstől az esetleges jegyesfotózáson keresztül az esküvői képek/fotókönyv átadásáig. Összeszokott fiatal fotós házaspár vagyunk, akik évek óta fotóznak együtt. Sári a menyasszony, Peti a vőlegény készülődését követi nyomon, hogy a nap végére összeálljon a történetetek.

Páros fotózás, Jegyesfotózás

A páros fotózás egy kevéssé formális, kötetlen, rengeteg lehetőséget kínáló alkalom. A jegyesfotózásnak rengeteg előnye van. Megismerkedhettek a fotóssal, kipróbálhatjátok, milyen a fényképezőgép előtt állni. Meglephetitek szeretteiteket a sorozattal. A képeket akár esküvői meghívón, vagy az esküvői dekoráció részeként is felhasználhatjátok. Kérésetekre a közösségi oldalak felületeihez profilképet és borítóképet is szerkesztünk.

Fotókönyv

Képeinkből fotópapírra nyomtatott, magas minőségű fotókönyveket készítünk. Sári designer háttere minden munkánkon meglátszik. A jegyesfotók, az esküvői képek és az album egységes stílusban készülnek és kerek-egészet alkotnak.

Please reload

 
 

Portfólió

IMG_1113-v2
 

Kapcsolat

Lelkes, fiatal házaspár vagyunk. 2013 óta fotózunk közösen esküvőket. Szeretjük a természetes képeket, spontán pillanatokat, szeretünk esküvőfotózni.
 

Busch Péter

+3620 4276364

Buschné Káldy Sára
+3670 3696763

Ajánlatkérés, érdeklődés:

buschandkaldy@gmail.com

2019. Busch & Kaldy Photography
Esküvőfotós pár | családfotózás | Magyarország